Tom Vleeracker

Tom Vleeracker behaalde een Bachelor Informatica aan de Katholieke Hogeschool Leuven.

Hij startte bij Able NV in oktober 2000 als Support en Field Engineer.

Na de overname van Able door Vasco Data Security in 2006 bekleedde hij de functies van Technical Account Manager, Account Manager en Channel Manager.

Vandaag is hij de VASCO Area Sales Manager voor BeLux. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de uitbouw van projecten bij bestaande klanten en het optekenen van nieuwe klanten voor het VASCO product aanbod.

@TVleeracker
 


Vincent De Cock

Vincent De Cock startte zijn carrière als Support en Field Engineer. 

Bij Smals bekleedde hij de functie van Technical Coördinator, waar hij onder meer instond voor de infrastructuur van het Portaal Sociale Zekerheid.

Sinds 2012 werkt hij als Service Manager binnen het Identity & Access Management programma van Fedict, waar hij verantwoordelijk is voor het Service Delivery gedeelte van de Federal Authentication Service. 


 


Joris Standaert

Joris Standaert (° Gent 1981) studeerde af als master in de Bestuurskunde in Gent. In de eerste jaren van zijn carrière werkte hij als productspecialist bij Cevi. In eerste instantie was dit voor de domeinen burgerzaken en verkiezingen. Later kwam daar ook het e-Loket bij en de dienstverlening van lokale besturen.

Sinds 2013 werkt hij als projectmanager op Midoffice. Dit bevat onder ander de uitwerking van betere dienstverlening in lokale besturen, verbetering van de nterne efficiëntie door verdere integratie van softwareoplossingen, implementatietrajecten rond crm-systemen, enz…

Joris heeft bij meer dan 80 lokale besturen ervaring met het uitwerken van e-dienstverlening, e-Loket en het gebruik van de eID.

@JorisStandaert
 


Walter Schroons

Walter Schroons is schepen van ICT in Mechelen en voorzitter van de raad van bestuur van CIPAL, een dienstverlenende vereniging die zich richt tot lokale overheden in Vlaanderen.  Hij behaalde in 1991 zijn diploma handelswetenschappen aan de KU Leuven.  Nadien was hij werkzaam bij het rekenhof eerst als auditeur en nadien als eerste auditeur.  Tussendoor werkte hij ook als raadgever op enkele kabinetten zoals dat van Eerste Minister Yves Leterme en minister Joke Schauvliege.

Zowel als schepen van ICT als voorzitter van rvb CIPAL richt Walter zich vooral naar de dienstverlening voor de burger en personeel.  Op welke manier kunnen we binnen een lokaal bestuur de administratie dusdanig verlagen zodat de werklast van het personeel vermindert. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk dat inwoners van een gemeente niet meer voor elk document meermaals naar een gemeentehuis moet gaan.