Olivier Cambier

Olivier Cambier startte bij VASCO in 2001 als Technisch Account Manager, en werkte op klanten in de EMEA regio en Zuid-Afrika. Olivier heeft een solide achtergrond in zowel technologie als business management.

Deze combinatie leidde hem naar het Business Development departement. Zijn focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe markten met zeer specifieke noden.

Vóór VASCO werkte Olivier als IT Consultant voor verschillende bekende banken. Hij heeft een master diploma in Wetenschap en Management.

@Oliviercam
 


Jef Peeters

Jef Peeters begon zijn carrière bij Uitgeverij Van In, een bedrijf dat gespecialiseerd is in leermiddelen voor het onderwijs. Daar stond hij mee aan de wieg van de digitalisering van educatieve leermiddelen.
In 2008 veranderde hij zijn focus richting document management en kwam hij in aanraking met Remmicom, een van de belangrijkste speler op het gebied van gemeentelijke software. Na de realisatie van enkele kleinere projecten coördineerde hij de ontwikkeling van Meeting.net. Deze nieuwe software moet de openbare besturen in staat stellen om eender welke vergadering op een efficiënte manier te beheren.
Vanaf 1 maart neemt hij binnen Remmicom de rol van Customer Service Manager op en zorgt hij samen met een 20-koppig team van medewerkers dat hun klanten de juiste ondersteuning krijgen voor, tijdens en na het implementatietraject van hun nieuwe software.
Jef heeft een grote passie voor usability, volgens hem een van de succesfactoren voor goede software waarmee de klant met plezier werkt.
 


Walter Schroons

Walter Schroons is schepen van ICT in Mechelen en voorzitter van de raad van bestuur van CIPAL, een dienstverlenende vereniging die zich richt tot lokale overheden in Vlaanderen.  Hij behaalde in 1991 zijn diploma handelswetenschappen aan de KU Leuven.  Nadien was hij werkzaam bij het rekenhof eerst als auditeur en nadien als eerste auditeur.  Tussendoor werkte hij ook als raadgever op enkele kabinetten zoals dat van Eerste Minister Yves Leterme en minister Joke Schauvliege.

Zowel als schepen van ICT als voorzitter van rvb CIPAL richt Walter zich vooral naar de dienstverlening voor de burger en personeel.  Op welke manier kunnen we binnen een lokaal bestuur de administratie dusdanig verlagen zodat de werklast van het personeel vermindert. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk dat inwoners van een gemeente niet meer voor elk document meermaals naar een gemeentehuis moet gaan.